Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kereskedelmi szolgáltatásaink


tanyabolt-logo.jpg
Bolti értékesítés
A főváros 18. kerületében, a Havanna utca 50 szám alatt található üzletünkben, a Tanyasi Áruk Boltjában kiváló szezonális hazai termékek és minőségi import áruk széles kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat! Győződjön meg személyesen termékeink kiváló minőségéről és utolérhetetlenül kedvező árainkról!

 

 

 

piac.jpgPiaci értékesítés

Keresse fel standunkat a 18. kerületi Szent Lőrinc Vásárcsarnok területén, Magyarország első, európai normákat követő piacán!
Naponta frissülő árukészlettel, szezonális termékekkel, akciós ajánlatokkal várjuk Önt minden szerdán és szombaton

 

 

 terkep.jpgHázhozszállítás
Miért fáradna Ön a bevásárlással?
Mi levesszük válláról a terhet!
Nyugat-európai tapasztalatok alapján hoztuk létre zöldség- gyümölcs házhozszállító szolgáltatásunkat. Gépjárműparkunk a vásárlói igények figyelembevételével került kialakításra. Intézze bevásárlásait otthonról, számítógépe előtt ülve vagy telefonon!
Dél-Pesten ingyenes kiszállítás!

 

 

 

pult.jpg

Szerződéses árufeltöltés
Amennyiben Ön sikeres zöldségesüzlet vagy étteremtulajdonos, akkor pont ránk van szüksége!
Szerteágazó kapcsolatrendszerünk révén verhetetlen áron szállítjuk le mindazon termékeket, amelyekre vállalkozásának rendszeresen szüksége van.

 

 

 

logo_logisztika.jpgLogisztika & Management
Egy sikeres vállalkozás ma már elképzelhetetlen az anyagáramlások optimalizálása és az erőforrások versenyképes koordinálása nélkül. A vállalati logisztika elsődleges fontosságú, hiszenaz összköltségek akár 40%-át is kiteheti. Tegye Ön is sikeresebbé és hatékonyabbá vállalkozását! Széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal bíró logisztikai szakértőink kézséggel adnak vállalkozásfejlesztési tanácsokat.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Brachot Hungary KFT

1063 Budapest, Szinyei M. u. 10.

+3620/418-4969

brachotkft@gmail.com