Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Tanyasi Áruk Boltja

     Üzlet címe:         1181 Budapest, Havanna u. 50.

    Nyitvatartás:       hétfő-péntek 8-18h
                                   szombat:       8-13h

1.jpg 

Az  országszerte ismert első Tanyasi Áruk Boltja 2010. február 6-án nyílt meg a pestszentlőrinci Havanna-lakótelepen. A Brachot Hungary KFT 2012 januárjában vette át az üzlet üzemeltetési jogát.

Cégünk törekszik arra, hogy  minél több kiváló minőségű, egészséges tanyasi élelmiszer kerüljön üzletünk polcaira. Ugyanakkor az is célunk, hogy minden vásárlói igényt kielégítő, széles termékkörrel várjuk vásárlóinkat.

Árukészletünk meghatározó része származik a felső-kiskunsági tanyavilágból, a korábban már megszokott tanyasi termékek, így a tanyasi tojás, zöldség-gyümölcs félék, házi jellegű tészták, fűszer- és csemegeáruk mellett más hazai termékeket és hiánypótló minőségi importárut forgalmazunk.

2012 nyarától a Magyar Tanyasi Termék Nonprofit KFT-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján boltunk fő beszállítója e Fülöpháza, Kerekegyháza, Kunszentmiklós és Szabadszállás települések által közösen létrehozott, felső-kiskunsági termelők áruit forgalmazó nonprofit KFT lett, így még szélesebb és még jobb  minőségű termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat megújult üzletünkben.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Brachot Hungary KFT

1063 Budapest, Szinyei M. u. 10.

+3620/418-4969

brachotkft@gmail.com